top of page

אני קוראת לפיצה הזו פיצת קסמים בגלל שהבצק שלה מורכב מ-3 רכיבים פשוטים והתוצאה נותנת תחושה של סלייס פיצה - טעים כמו בסרטים!

מצרכים:

בסיס:

4 ביצים

1.5 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת (כוס וחצי)

3 כפות קמח שקדים

מעט מלח


תוספות:

3 כפות רסק עגבניות (מתכון לרוטב מרגריטה ביתי)

1 כוס גבינת גאודה מגורדת (אפשר גם מוצרלה)

1 כף חמאה

1/2 חבילת פטריות שמפיניון פרוסות

3 עלי מרווה

מעט מלח גס

8-10 זיתים ירוקים מגולענים ופרוסים

הכנה:

1. לחמם תנור ל-200C.
2. לערבב בקערה את רכיבי הבסיס של הפיצה.
3. להעביר את הבלילה אל מגש פיצה (עדיף מחורר לאיכות בצק יותר טובה) עם נייר אפייה מעל.
4. להכניס לתנור לאפייה של 15-20 דק', עד שהבסיס מזהיב ומתמצק.
5. בזמן שהבצק בתנור להכין את התוספות שמעל.
6. לחמם מחבת עם חמאה ולטגן במשך כמה דק' את הפטריות עם עלי המרווה ולתבל במעט מלח גס.
7. להוציא את הבסיס של הפיצה מהתנור. לשים מעל מגש הפיצה מגש פיצה נוסף ולהפוך את המגש, כך שהצד התחתון של הבסיס של הפיצה יהיה עכשיו למעלה (הפעם אין צורך בנייר אפייה).
8. למרוח מעל רוטב עגבניות, לפזר מעל גבינה מגורדת, את תערובת הפטריות והמרווה ואת הזיתים הפרוסים.
9. להכניס לתנור ל-8 דק' נוספות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
* לפרוס ולהגיש חם.

< בחזרה לפיצות

פיצת קסמים מ-3 מרכיבים

30 דקות אפייה בתנור

ללא גלוטן | דל פחמימה

8 משולשים

30 דק' וזה מוכן!

bottom of page