top of page
קרקר בריא, מזין ומשביע עם זמן הכנה של פחות מ-10 דק'.
ועכשיו לשאלת השאלות?
מה עושים עם החלמונים שנשארים לנו במתכונים?
אני אוהבת להכין מהם שקשוקה או עוגיות שהמתכון בהן דורש חלמון בלבד (למשל עוגיות קוקוס ושוקולד ששמתי לכם בקטגוריה של העוגיות).
את החלמונים אתם יכולים דרך אגב לשמור במקרר כמה ימים לפחות.
מצרכים:
1 כוס קמח שקדים
1 חלבון של ביצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת שום/בצל
1/2 כפית פפריקה מתוקה
שומשום/פרג/קמח, לקישוט
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180C.
2. בקערה בגודל בינוני לערבב ביחד את כל הרכיבים.
3. ללוש את התערובת עד לקבלת בצק ולרדד בין 2 ניירות אפייה.
4. לחתוך את משטח הבצק למרובעים/באופן חופשי.
5. לפזר מעל קצח/פרג/שומשום/גבינת פרמז'ן או כל מה שמתחשק לכם.
6. להכניס לתנור למשך 8-12 דק', עד להזהבה קלה.
* לצנן לגמרי לפני שמפרידים בין הקרקרים.
bottom of page