באופן די מפתיע יש בתזונה דלת פחמימה לא מעט מתכונים לתחליפי בסיס לפיצה-המתכון הזה הוא אחד המוצלחים בעיני אם לא הא...
מאוד מהיר להכנה, מאוד קל ומפתיע כל פעם מחדש עם תוספות שונות ומדליקות.
מצרכים:
בסיס:
3 ביצים
1 כוס קמח שקדים
1 כוס גבינה צהובה מגוררת (עדיפות לגבינת מוצרלה)
קורט מלח
רוטב:
1 פחית שימורים של עגבניות מרוסקות
2 שיני שום כתוש
אורגנו, מלח, פפריקה מתוקה, לפי הטעם
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180C.
2. בקערה בינונית לערבב היטב את כל הרכיבים של הבסיס לתערובת אחידה.
3. לרדד את התערובת בין 2 ניירות אפייה.
4. להכניס לתנור למשך 15 דק', עד לקבלת הזהבה.
5. להכין בסיר קטן את הרוטב עגבניות (לערבב את כל הרכיבים, להרתיח ולבשל כ-10 דק' על אש בינונית עד לצמצום והסמכה של הרוטב).
6. להוציא את הבצק מהתנור ולמרוח מעל רוטב עגבניות.
7. לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת ואת התוספות שבחרתם.
8. להכניס לתנור ל-10 דק' נוספות עד שהגבינה נמסה ומזהיבה והפיצה נראית מוכנה.
פיצה של חמישי בערב
25 דקות אפייה בתנור
ללא גלוטן | דל פחמימה
8 משולשים
30 דק' וזה מוכן!