top of page


באופן די מפתיע יש בתזונה דלת פחמימה לא מעט מתכונים לתחליפי בסיס לפיצה-המתכון הזה הוא אחד המוצלחים בעיני אם לא הא...
מאוד מהיר להכנה, מאוד קל ומפתיע כל פעם מחדש עם תוספות שונות ומדליקות.

מצרכים:

בסיס:

3 ביצים

1 כוס קמח שקדים

1 כוס גבינה צהובה מגוררת (עדיפות לגבינת מוצרלה)

קורט מלח


רוטב:

1 פחית שימורים של עגבניות מרוסקות

2 שיני שום כתוש

אורגנו, מלח, פפריקה מתוקה, לפי הטעם

הכנה:

1. לחמם תנור ל-180C.

2. בקערה בינונית לערבב היטב את כל הרכיבים של הבסיס לתערובת אחידה.
3. לרדד את התערובת בין 2 ניירות אפייה.
4. להכניס לתנור למשך 15 דק', עד לקבלת הזהבה.
5. להכין בסיר קטן את הרוטב עגבניות (לערבב את כל הרכיבים, להרתיח ולבשל כ-10 דק' על אש בינונית עד לצמצום והסמכה של הרוטב).
6. להוציא את הבצק מהתנור ולמרוח מעל רוטב עגבניות.
7. לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת ואת התוספות שבחרתם.
8. להכניס לתנור ל-10 דק' נוספות עד שהגבינה נמסה ומזהיבה והפיצה נראית מוכנה.

< בחזרה לפיצות

פיצה של חמישי בערב

25 דקות אפייה בתנור

ללא גלוטן | דל פחמימה

8 משולשים

30 דק' וזה מוכן!

bottom of page