top of page

במחיר מיוחד

מוצר שמתאים לתזונה דלת פחמימה ותזונה ללא גלוטן

Coconut Liquid Aminos

התחליף המושלם לרוטב סויה במאכלים אסייתים, ובכלל.

WhatsApp Image 2023-03-27 at 09.46.34 (8).jpeg

הקוקונט אמינו, הינו תחליף לסויה שמבוסס על קוקוס ולכן מותר בתזונה הדלת פחמימה. הרוטב הזה מעולה כחלק מרטבים במתכונים אסייאתיים, כתוספת לירקות מוקפצים ואפילו כחלק מרוטב קיסר בגרסה הקיטוגנית שלו. ובקיצור- ממש ממליצה!

ואיזה כיף שאתם מקבלים את המוצר שאני כל כך אוהבת בהנחה מיוחדת של 5%!

לקבלת הנחה הקליקו על הלינק

רוטב מפנק לסלט קיסר

דל פחמימה | ללא גלוטן

2-3 מנות סלט

20 דק' וזה מוכן!

ידעתם שסלט קיסר הוא בעצם סלט מקסיקני?
וידעתם שהמציא אותו בכלל שף איטלקי?

הייחודיות של הסלט הזה היא כמובן ברוטב שלו, שנמכר כיום בכל רשתות השיווק הגדולות והקטנות, בכל מיני גרסאות. וכמו בשאר הרטבים, גם במקרה הזה, הגרסאות השונות שנמכרות הן תמיד עם תוספת של פחמימות, שמנים מזיקים ולפעמים גם סוכרים.
ולכן אני משתפת אתכם היום במתכון נפלא לסלט הכל כך טעים ופשוט הזה! מתכון לרוטב המוכר הזה, בגרסה המאוזנת והדלת פחמימה שלו.

הכמות שרשומה במתכון מספיקה ל-2-3 מנות סלט גדולות, כך שתשמרו בכלי איחסון בקירור את מה שנשאר לכם, למשך 7-10 ימים לפחות.

ולסלט שלי הוספתי גם קורטונים
פריכים וכייפיים במיוחד, שעשויים מהמתכון ללחם הקסמים שנמצא בספר המתכונים של התפריט "לחמים וכריכים".
את הלחם מכינים בתוך 15 דק' (כולל זמן תנור), ועוד 10 דק' לתיבול ואפייה קלה נוספת של הקרוטונים.
ומתקבלים קורוטונים קריספיים ומפנקים במיוחד! כאלה שרוצים לנשנש בלי קשר לסלט.
ואני מזכירה שאת ספר המתכונים ללחמים אפשר להזמין פה- https://bit.ly/3UqZKLs
ולקבל אותו אל המייל שלכם בתוך כמה דקות בלבד!

מצרכים:

לרוטב סלט קיסר:
1.25 כוס מיונז
3 כפות שמ"ז
1.5 כפות חרדל דיז'ון
1.5 כפות קוקונט אמינו (במקום סויה)
4 שיני שום כתושות (אפשר גם קפואות)
מלח/פלפל לפי הטעם
1.5 כפות פרמז'ן מגורדת דק ("אבקתי")

תוספות לסלט:
1 כוס קרוטונים מלחם דל פחמימה (מתכון ללחם נמצא בספר המתכונים "לחמים והכריכים") -
כ-4 פרוסות לחם דל פחמימה, חתוך לקוביות בגודל המעדף עליכם, ומעורבב עם מעט שמ"ז, מלח, אבקת שום וטימין)
1/4 כוס שבבי פרמז'ן דקים
*אפשר להוסיף גם נתחי חזה עוף או פרגית, מתובלים וצלויים.

הכנה: 

1. בקערה בגודל בינוני לערבב את מצרכי הרוטב ליצירת תערובת חלקה ואחידה.
2. בקערה גדולה לערבב ביחד היטב את החסה, העגבניות שרי והרוטב.
3. להניח מעל את הקרוטונים ושבבי הפרמז'ן.
4. להגיש מיד בטמפ' החדר.
*את הרוטב, הקרוטונים והפרמז'ן נוסיף רק לפני ההגשה עצמה, בכדי לשמור על פציחות הירקות והקריספיות של הקורטונים והפרמ'ן.
זה נכון לכל סלט, בכל גרסה- רגילה או דלת פחמימה.

bottom of page