גלידת שמנת תות, עשירה ומפנקת לימי הקיץ החמים.
המתכון מיועד למכונת הגלידה של נינג׳ה.
לנוחיותכם יש באתר של התפריט מתכונים נוספים לגלידות שאינם דורשים מכונת גלידה.
כמו למשל: גלידת חמאת בוטנים
ארטיק תות שמנת שוקולדי
בנוסף, ניתן להכין את התערובת הזו כמקפא תות-שמנת מעולה, ללא צורך במכונת גלידה.
פשוט לטחון ולערבב את כל הרכיבים ביחד, להכניס למקפיא ל-3-4 שעות (לא יותר כי בשלב הזה התערובת תהפוך כבר לקרח). להגיש עם פירות טריים חתוכים מלמעלה ולהנות מהחיים!
מצרכים:
220 גרם תותים קפואים (או טריים בעונה)
3 כפות ממתיק אבקת סוכר
1 כפית מייפל קיטוגני
1 כפית מיץ לימון סחוט טרי
240 גרם שמנת מתוקה
הכנה:
1. במעבד מזון לטחון ביחד את כל הרכיבים, לקבלת תעורבת אחידה וחלקה.
2. להעביר את התערובת לאחת מקופסאות האיחסון שמגיעות אליכם עם הנינג’ה קרימי.
3. להכניס למקפיא ל-24 שעות.
4. להוציא את הקופסה עם התערובת הקפואה ולהסיר את המכסה.
5. לחבר את הלהב של המכונה אל המכסה של כלי הקיבול של המכונה.
6. להכניס את הקופסה לתוך כלי הקיבול של המכשיר, לסגור ולחבר אל המכונה.
7. ללחוץ על כפתור ON ועל כפתור “גלידה” ולתת למכשיר לעבוד עד לסיום (המכונה מפסיקה אוטומית לעבוד ברגע שפעולת ההכנה מסתיימת). מדובר בפעולה שנמשכת דקות ספורות בלבד.
* לקבלת מרקם גלידתי מושלם, לפעמים צריך לחזור על פעולת הערבוב במכונה 2-3 פעמים. תלוי ברכיבים של הגלידה, בטמפ’ המקפיא שלכם וכד’.
* להעביר את הגלידה אל כוסות הגשה, לקשט עם פירות וקצפת ללת”ס ולהרגיש שאתם בחופשה.